گاهی به این فکر می کنم که از بعضی از ما آدم ها اگه خدا رو بگیری ؛ دیگه هیچکس و هیچ چیز نداریم ، حتی شاید بعضی هامون بیمار بشیم و بعضی بمیریم .! 

ولی علارقم وابستگی و دلبستگی مون شاید چندان مطیع و عبد پروردگار نباشیم (خودم رو عرض می کنم) ! چون نفس» مون سرکشه .

با دو-سه نفر از دوستان بلاگر صحبت کردم و قرار بر اینه مطالبی با موضوع تزکیه نفس و ترک اخلاق های ناپسند رو در وب هامون منتشر کنیم و مطالب هم در چندین قسمت آماده هستن و فقط بایستی منتشر بشن . انشاءاللّٰه با یاری پروردگار و نظر لطف حضرت حجت (عج) و همراهی دوستان بلاگر . #تزکیه_نفس_با_نیت_تعجیل_در_فرج

انشاءاللّٰه به زودی اخبار تکمیلی رو خدمت تون عرض می کنم . سپاس :) 

پ ن : در حدیث عکس فوق تدبّر فرمایید :) 

من همه در حکم تو ام تو همه در خون منی :) قسمت دوم

خود شکن آیینه شکستن خطاست / قسمت اول

آینه ضمیر من جز تو نمی دهد نشان :)

گر می کشی رهینم و گر می کشی رهی :)

ره به جای دگر نمی دانیم

آنچه در قلبم همیشه داشتم امّید بود

,رو ,بعضی ,کنم ,هامون ,عرض ,می کنم ,    ,عرض می ,دوستان بلاگر ,تزکیه نفس

مشخصات

تبلیغات

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

رویای بیت کوین Bitcoin Dream پرسش و پاسخ وردپرس سایت کیم کالا فروشگاه اینترنتی Lotus Water Psychology سایه وارونه داده پردازی نرم افکار اپیکیشن نت مانی net money مرکز تخصصی گچبری و قالبسازی آذین بیوگرافی ابوالفضل بابادی شوراب گروه هنری اولین اکشن سازان جوان اقیانوس طلایی .:: تنفّس صــــبح ::. شین نویسه خبر شهدای مدافع حرم پایکد نقاشی کشیدن درمان مو کبدچرب Sh.S نمونه سوالات استخدامی بانک تجارت (فروردین 1400) رسانه ارزهای دیجیتال و صرافی Coinex مرکز ماساژ در تهران